ВПЛИВ БІОЛОГІЧНОГО ПРЕПАРАТУ БІОГРАНУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВОЧІВ

  • В.В. Волкогон Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН
  • С.Б. Дімова Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН
  • Н.П. Штанько Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН
  • К.І. Волкогон Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН
  • Н.В. Луценко Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН
Ключові слова: бактеризація, огірки, капуста, томати

Анотація

Ефективність нового гранульованого препарату біограну вивчали у дрібноділянкових польових дослідах з морквою, огірками, томатами і капустою, порівнюючи її з впливом на продуктивність овочів консорціуму азотобактера та локально внесеного гранульованого біогумусу. Показано, що стабільно й ефективно впливає досліджуваний препарат на урожайність огірків, томатів та капусти. Він також сприяє підвищенню урожайності моркви, але при його застосуванні знижується товарність продукції через небажані зміни в морфології коренеплодів.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Переглядів анотації: 72
Завантажень PDF: 47
Опубліковано
2007-04-16
Як цитувати
Волкогон , В., Дімова , С., Штанько , Н., Волкогон , К., & Луценко , Н. (2007). ВПЛИВ БІОЛОГІЧНОГО ПРЕПАРАТУ БІОГРАНУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВОЧІВ. Сільськогосподарська мікробіологія, 5, 31-38. https://doi.org/10.35868/1997-3004.5.31-38

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 3 > >>